Yalova Belediyesi, haftanın ilk gününe anlamlı bir ziyaretle başladı. 75. Yıl Ziya Gökalp İlkokulu 3. sınıf öğrencileri, öğretmenleri Gülcan Sağlık rehberliğinde Yalova Belediyesi’ni ziyaret etti.
Neşeli halleriyle belediye binasına renk katan öğrenciler, merak ettikleri soruları Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel’e yönelterek Yalova’nın geleceğine dair keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Ziyarette, çocukların gözlerindeki merak ve öğrenme isteği dikkat çekerken, Belediye Başkanı Gürel’de onlarla yakından ilgilendi.
Öğrencilerle Yalova’nın gelişimi, çevre bilinci ve gelecek planları üzerine sohbet eden Başkan Gürel; “Çocuklarımızın heyecanı ve enerjisi bize umut veriyor. Onları sevgiyle yetiştiren öğretmenimiz Gülcan Sağlık’a teşekkür ederim,” dedi. Minik misafirler, belediyeden mutlu ayrılırken, Başkan Gürel’le de hatıra fotoğrafları çektirdi.